phone.svg

Meer weten? Bel 033 450 50 60

NCare in de thuiszorg

Voor een veilig medicatieproces in intra- én extramurale zorg


De werkdruk in de thuiszorg neemt alsmaar toe. Daardoor staat de medicatieveiligheid onder druk. Tegelijkertijd stellen de overheid en de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) strengere regels aan medicatieveiligheid. NCare legt vast wie, wanneer, welke medicatie aan welke patiënt toedient. NCare maakt het werk van de zorgverleners eenvoudiger en controleerbaar en verhoogt de kwaliteit van de zorg.

Waarom NCare?

Een actueel medicatieoverzicht is lang niet altijd voorhanden. En u weet nooit helemaal zeker of de laatste wijzigingen op de deellijst staan. Met uw digitale systeem heeft u altijd en overal inzicht in actuele medicatie. Ook worden nog wel eens toedieningen door tijdsdruk vergeten. NCare herinnert u aan alle toedieningen die moeten plaatsvinden. Het aantal medicatie-incidenten neemt hierdoor af.

 

 

  • Altijd en overal inzicht in de actuele medicatie.
  • Papierloos toedienen van medicatie; NCare vervangt de deellijsten.
  • Dubbele controle bij risicovolle medicatie, ook als er geen collega in de buurt is.
  • Bewaking op vergeten toedieningen.
  • Bestellen van medicatie met één druk op de knop.

Wat heeft u nodig?

Om met NCare te werken heeft u een computer, tablet of smartphone met een internetaansluiting (3G, 4G of wifi) nodig. Doorlopend internetcontact is niet noodzakelijk, maar dit raden wij wel aan omdat NCare voor een aantal onderdelen internetverbinding nodig heeft. U gebruikt NCare via internet op een computer of op een tablet of smartphone. U heeft voor Android minimaal 4.2.x nodig en voor iOS (iPad) minimaal iOS 7.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!